dilluns, 28 de març del 2011

Bàsquet Esplais 55 CB Sant Feliu 40

Espectacular partit el que van disputar el mini Femení del Bàsquet Esplais aquest cap de setmana a Castelló i que les enfrontava amb el CB Sant Feliu de Guíxols, el tercer classificat fins a la darrera jornada.
Els dos equips van sortir decidits a trencar el partit des del començament  i poder dominar en el marcador però la igualtat va ser la tònica durant tota la primera part amb alternances en cada quart i amb una anotació baixa que va acabar a la mitja part amb 19 a 24 a favor de les visitants.
A la represa va continuar tot igual i tot feia preveure un final molt ajustat, però les faltes personals van castigar a les millors jugadores del CB Sant Feliu que van ser eliminades durant el setè i vuitè períodes. Aleshores les castellonines van endurir la seva defensa, van dominar sota els teulers i van millorar el seu encert a cistella amb un parcial de 21 a 6 que deixava sentenciat el partit amb una molt treballada victòria local per 55 a 40.
Van jugar: Paula, Iman, Paula, Mireia, Clàudia, Raquel, Nerea, Maria i Imma.