diumenge, 15 de maig del 2011

Bàsquet Esplais 66 Unió Maristes 55 SotsCampiones !!!


El mini femení del Bàsquet Esplais aconsegueix matemàticament, a falta tres jornades per acabar la lliga, el Sots Campionat Provincial de Mini Femení desprès de guanyar el passat dissabte al tercer classificat la Unió Maristes de Girona al pavelló castelloní per 66 a 55.
El partit va començar amb moltes alternatives i amb un intercanvi de cistelles per part de tots dos equips tal i com reflexa l’ajustat 24 a 23 a la mitja part.
En els primers quarts de la represa les gironines van accelerar el seu joc i amb un millor encert en els tirs exteriors van agafar una avantatge de 7 punts a falta de dos quarts que acabar el partit.
Aleshores amb l’equip castelloní contra les cordes va aparèixer la rauxa i l’esperit que els feia falta i esperonades per una afició que va liderar la reacció local, van dur a terme una defensa asfixiant sobre les gironines que no van poder aturar l’allau de joc local amb un seguit de cistelles que va acabar amb un parcial en els dos quarts finals de 29 a 11 que donava la victòria a les jugadores del Esplais i els assegurava el sot campionat provincial.
Al final del partit així ho van celebrar a la pista juntament amb el seu públic i seguidors que les van animar en tot moment i que van ser claus en la reacció de les seves jugadores en el moment més crític de tot el partit.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada