dimarts, 11 d’octubre del 2011

Bàsquet Esplais 40 CB Castelló 45

El Pre Infantil del Bàsquet Esplais perd per un ajustat 40 a 45 el derbi local enfront el CB Castelló.
Les jugadores castellonines del Esplais van començar molt encertades en els primers minuts del partit però ràpidament es va ajustar el marcador. A partir d’aquest moment el partit va ser molt equilibrat i on cap del dos equips va poder agafar avantatges importants.
En el quart període les jugadores del CB Castelló van fer un parcial de 3 a 12 que el va donar un marge de 9 punts que van mantenir fins els dos darrers períodes del matx. Aleshores les del Esplais, amb un equip minvat per la eliminació de tres de les seves millors jugadores, va tenir forces per ajustar el marcador fins a un 39 a 41 que es va mantenir al llarg de forces minuts i on les locals van fallar en els llançaments de tirs lliures, sobretot en el darrer quart amb un 2 de 8, i això ho van aprofitar les visitants que amb un parell de cistelles al contra atac van deixar el marcador definitiu.
Van jugar: Clàudia, Paula, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.