dimarts, 8 de novembre del 2011

Bàsquet Esplais 38 CB Roses 46

Espectacular partit el que van disputar el Bàsquet Esplais i el CB Roses el passat dissabte al pavelló castelloní amb un final ajustat que es va decantar a favor de les visitants per 38 a 46.
El matx va començar amb alternances en el primer quart, però tot seguit les rosinques van imposar el seu habitual joc de conjunt que va sorprendre a les locals i el va donar una primera i clara avantatge de 6 a 17.
La reacció local no es va fer esperar i sobretot a base d’una defensa van aconseguir frenar a les jugadores del Roses i els va permetre sortir al contra atac per anar retallant les diferències fins a empatar el partit a 26 en el cinquè període. Així es va arribar als darrers deu minuts del partit, el darrer quart, amb un empat a 36 que deixava obert el desenllaç final. La cinquena falta personal de Paula Caball va descentrar el joc defensiu que fins llavor havien desplegat les jugadores locals i això ho van aprofitar les visitants per aconseguir un parcial de 0 a 6 que va ser definitiu i les va dur a la victòria final. Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.