diumenge, 13 de novembre del 2011

Bàsquet Esplais 60 CB Escolàpies 67

Un emocionant i gran partit de bàsquet el que van disputar el Bàsquet Esplais i el CB Escolàpies Figueres el passat dissabte al pavelló castelloní amb un final d’infart a favor de les visitants per un ajustat 60 a 67.
Les castellonines van desplegar el millor joc del present campionat i van sorprendre a l’equip líder de grup que es va veure impotent per distanciar-se en el marcador. Una gran defensa sobre les jugadores figuerenques encarregades de pujar la pilota i donar joc, va donar opcions a les locals per sortir al contra atac i poder encistellar amb facilitat.
Les alternances en el marcador van ser constants amb mínimes avantatges per part del dos equips fins arribar a la mitja part amb domini local per 33 a 29. Així es va arribar fins el darrer minut del partit amb un just empat a 60 punts, però a continuació tres ràpids contra atacs de les visitants en aquest últim minut els va donar l’avantatge definitiu per poder guanyar el gran partit que van disputar els dos equips.
Van jugar: Clàudia, Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.