dilluns, 21 de novembre del 2011

CB Castelló 48 Bàsquet Esplais 47


Polèmica derrota per 48 a 47 del Bàsquet Esplais en el derbi castelloní jugat el passat dissabte entre el CB Castelló i el Bàsquet Esplais.
L’actitud dels auxiliars de taula al no anotar les faltes personals assenyalades per l’àrbitre i el control del temps de joc afavorint descaradament a l’equip local, va provocar les continues reclamacions del Bàsquet Esplais. Els entrenadors del Esplais van mostrar la seva indignació al final del partit envers la actitud que van patir per part dels auxiliars de taula i la van qualificar de robatori.    
El partit va ser molt disputat amb continues alternances en el marcador amb una mínima avantatge a la mitja part per 17 a 23 a favor de les visitants. Les jugadores del Esplais no van poder desplegar mai el joc al que estaven oferint darrerament doncs estaven jugant amb molts nervis i molta tensió.
Es va arribar al darrer minut del partit amb un 45 a 47 a favor del Esplais i que no va saber conservar doncs a falta de 4 segons un triple de les locals va capgirar el resultat final al seu favor. Els darrers segons no es van poder jugar doncs els auxiliars de taula no van parar el temps i l’àrbitre va donar el partit per acabat tot i protestes visitants. Van jugar: Clàudia,
Iman, Paula Caball, Paula Valenzuela, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada