dilluns, 28 de març del 2011

Bàsquet Esplais 55 CB Sant Feliu 40

Espectacular partit el que van disputar el mini Femení del Bàsquet Esplais aquest cap de setmana a Castelló i que les enfrontava amb el CB Sant Feliu de Guíxols, el tercer classificat fins a la darrera jornada.
Els dos equips van sortir decidits a trencar el partit des del començament  i poder dominar en el marcador però la igualtat va ser la tònica durant tota la primera part amb alternances en cada quart i amb una anotació baixa que va acabar a la mitja part amb 19 a 24 a favor de les visitants.
A la represa va continuar tot igual i tot feia preveure un final molt ajustat, però les faltes personals van castigar a les millors jugadores del CB Sant Feliu que van ser eliminades durant el setè i vuitè períodes. Aleshores les castellonines van endurir la seva defensa, van dominar sota els teulers i van millorar el seu encert a cistella amb un parcial de 21 a 6 que deixava sentenciat el partit amb una molt treballada victòria local per 55 a 40.
Van jugar: Paula, Iman, Paula, Mireia, Clàudia, Raquel, Nerea, Maria i Imma.

diumenge, 20 de març del 2011

FELICITATS PAULA !!!!!

Si veieu a la Paula el dilluns 21 de març FELICITEU-LA es el seu aniversari, fa 12 anys.
FELICITATS PAULA.

Ath. CB. Fontcoberta 55 Bàsquet Esplais 71

Desplaçament del mini femení a la pista del ATH CB Fontcoberta amb victòria castellonina per 55 a 71.
El partit va estar força equilibrat en la majoria de quarts, sobre tot degut amb la força i duresa que van utilitzar l’equip local i que l’àrbitre no va saber aturar descentrant a les jugadores castellonines. Però un parell de parcials de 9 a 28 van trencar l’equilibri i donaven avantatge a les visitants que varen saber controlar en tot moment.
Cal destacar el gran partit de la Mireia i la Maria que van donar ales al seu equip amb el gran encert encistellador d’ambdues jugadores.

dimarts, 15 de març del 2011

Bàsquet Esplais 52 Bàsquet Vilafant 25

El mini femení del Bàsquet Esplais comença la segona volta del campionat amb una nova victòria enfront el Basquet Vilafant per 52 a 25.
Les jugadores locals van sortir molt adormides arran de la festa de carnaval que va tenir lloc a Castelló durant tot el cap de setmana i això va quedar reflectit amb un inici molt ajustat en el marcador. Les castellonines van reaccionar a  partir de quart període, amb una major intensitat en defensa i un millor encert en el tir, i on va fer que un parcial de 28 a 1 en els quatre següents per deixar resolta la victòria final.
El partit també va estar marcat per la tensió a la grada que es va transmetre a la pista i va fer aturar diverses vegades el joc.
Van jugar: Paula, Iman, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

El Mini Femení al Carnaval 2011

Quasi tot l'equip mini femení va participar activament en el Carnaval 2011 durant tot el cap de setmana amb la disfressa de Harry Potter. El divendres van sortir amb la rua a Empuriabrava, el dissabte a la tarda a la sala polivalent i el diumenge en la rua que va tenir lloc al passeig d'Empuriabrava.

dilluns, 7 de març del 2011

Bàsquet Esplais 95 CB Farners 33

El mini femení del Bàsquet Esplais acaba invicte la primera volta del campionat amb la clara victòria del passat dissabte enfront el CB Farners per un contundent 95 a 33.
El partir va començar amb un marcador molt pobre fins arribar al tercer quart on les jugadores locals van despertar i van pujar la intensitat defensiva que va ofegar la sortida de pilota de les visitants que veien amb molta dificultat el poder arribar a la cistella local i que va acabar amb un parcial de 19 a 0 que va deixar decidit el guanyador final.
La resta del partit va ser d’un clar domini local,  amb un gran encert en els llançaments a cistella per part de totes les jugadores castellonines que anaven ampliant les diferències en el marcador.