dilluns, 30 de maig del 2011

Bàsquet Esplais 53 CB Banyoles "B" 46

 


















Últim partit a casa del mini femení que les enfrontava al CB Banyoles “B” i que va acabar amb victòria castellonina per 53 a 46.
Des de l’inici del partit es va notar la falta de ritme de les jugadores locals que no havien entrenat cap dia durant la setmana i el cansament provocat pel viatge de fi de curs que van gaudir de dimarts a divendres.
El marcador es va mantenir ajustat al llarg de tot el matx amb unes minses avantatges castellonines, a la mitja part era de 27 a 26, i que van controlar en tot moment per arribar al darrer període amb més comoditat de cares al resultat final.
Destacar l’encert de cares a cistella de la Maria, Paula Valenzuela i Mireia que van ser claus per mantenir sempre l’equip amb opcions de victòria.
La propera setmana es desplaçaran a Santa Coloma de Farners per jugar el darrer partit d’aquesta segona fase i confirmar la gran temporada realitzada amb un sots campionat provincial.

dimarts, 24 de maig del 2011

CE Montessori 45 Bàsquet Esplais 79


 

   















Còmode victòria del mini femení del Bàsquet Esplais en la seva visita al CE Montessori - Palau de Girona per 45 a 79.
Les castellonines van sortir decidides a resoldre el partit en els primers quarts i amb una forta defensa que ofegava la sortida de pilota de les locals, van aconseguir els primers avantatges en el marcador.
La major alçada les va portar a dominar els rebots tant en atac com en defensa i també destacar la progressió en el joc de conjunt de tot l’equip acabat amb bons contra atacs.
La tònica del partit va continuar essent d’un clar domini visitant,  amb un gran encert en els llançaments a cistella per part de totes les jugadores castellonines que anaven ampliant les diferències en el marcador.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

diumenge, 15 de maig del 2011

Bàsquet Esplais 66 Unió Maristes 55 SotsCampiones !!!


El mini femení del Bàsquet Esplais aconsegueix matemàticament, a falta tres jornades per acabar la lliga, el Sots Campionat Provincial de Mini Femení desprès de guanyar el passat dissabte al tercer classificat la Unió Maristes de Girona al pavelló castelloní per 66 a 55.
El partit va començar amb moltes alternatives i amb un intercanvi de cistelles per part de tots dos equips tal i com reflexa l’ajustat 24 a 23 a la mitja part.
En els primers quarts de la represa les gironines van accelerar el seu joc i amb un millor encert en els tirs exteriors van agafar una avantatge de 7 punts a falta de dos quarts que acabar el partit.
Aleshores amb l’equip castelloní contra les cordes va aparèixer la rauxa i l’esperit que els feia falta i esperonades per una afició que va liderar la reacció local, van dur a terme una defensa asfixiant sobre les gironines que no van poder aturar l’allau de joc local amb un seguit de cistelles que va acabar amb un parcial en els dos quarts finals de 29 a 11 que donava la victòria a les jugadores del Esplais i els assegurava el sot campionat provincial.
Al final del partit així ho van celebrar a la pista juntament amb el seu públic i seguidors que les van animar en tot moment i que van ser claus en la reacció de les seves jugadores en el moment més crític de tot el partit.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

dilluns, 9 de maig del 2011

CB Palafolls 32 Bàsquet Esplais 68

 

 










Còmode victòria per 32 a 68 del mini femení del Bàsquet Esplais en el seu desplaçament d’aquest passat dissabte per enfrontar-se al CB Palafolls.
Les castellonines van sortir a resoldre el partit el més aviat possible i van pressionar molt a les rivals aconseguint robar moltes pilotes i sortir ràpid al contra atac per encistellar amb facilitat.
Les jugadores del Esplais van imposar la seva millor tècnica i agafar una còmoda avantatge en el marcador que els va servir per controlar el matx en tot moment i arribar al descans amb un clar 15 a 30.
A la represa va continuar la mateixa tònica en el joc i amb dos parcials de 9 a 30 deixaven sentenciat el partit.

dimarts, 3 de maig del 2011

Bàsquet Esplais 77 CB LLagostera 58











El mini femení del Bàsquet Esplais es retroba amb la victòria desprès de la aturada per les vacances de Setmana Santa en el partit que les enfrontava al CB Llagostera per un clar 77 a 58.
Les castellonines van sortir a deixar sentenciat el partit el més aviat possible i van pressionar molt a les rivals aconseguint robar moltes pilotes i poder encistellar amb facilitat i agafar diferències clares en el marcador.
Amb una còmoda avantatge les jugadores del Esplais van controlar el matx en tot moment i les visitants van aprofitar per retallar diferencies en les darrers quarts del partit sobretot a base de triples.
Van jugar: Paula, Iman, Paula, Mar, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.