dimecres, 22 de juny del 2011

Paraula dels Entrenadors


La Roser i en Vicenç com entrenadors de l’equip us volem felicitar per la feina feta durant aquest quasi nou mesos de treball i que ens ha portat al sots campionat provincial.
Han sigut molts entrenaments i molts partits, alguns amb molta tensió i altres més divertits.
Per tot això sols us volem dir:

Felicitats Paula Caball; molt de treball i esforç, cal frenar en el moment oportú.
Felicitats Iman; molt bon inici, cal que aconseguim que saltis més.
Felicitats Mar; molt bon joc sota teulers, cal continuar progressant.
Felicitats Paula V.; una molt bona temporada, molta força, cal treballar pel futur.
Felicitats Mireia; molt bé en els rebots , cal insistir més i agafar velocitat.
Felicitats Raquel; molts bons partits, cal treballar més la sortida de pilota.
Felicitats Judit; una de les petites però no ho sembla, se que pots fer més.
Felicitats Nerea; sempre vol saber el motius de tot però sap corregir i treballar-ho.
Felicitats Maria; de les que més ha evolucionat, una gran jugadora per explotar.
Felicitats Imma; una progressió constant amb gran disciplina.

Voldríem també destacar el paper de les mares i pares que ens han acompanyat al llarg de tota la temporada i l’esforç que han fet per animar a les jugadores en molts i molts moments alguns molts importants i decisius. També els volem agrair molt sincerament el detall que han tingut envers nosaltres i que ens ha fet molta il·lusió, per això us hem de dir MOLTES GRÀCIES.

A tots i totes us esperem la propera temporada.

BON ESTIU !!!!!!!!

Festa Final de Temporada


Com a cloenda de la excel·lent temporada, les jugadores del castellonines ha aprofitat el darrer entrenament per jugar un partit contra les mares i pares i els entrenadors del mini femení. La diversió i el bon humor han predominat en tot moment.
En acabar han fet un berenar per tothom per recuperar forces i el club ha aprofitat per fer entrega a cadascuna de les jugadores d’un record personalitzat així com una samarreta de record del sots campionat.
També remarcar el detall que han tinguts les mares i pares de l’equip envers els entrenadors regalant-les-hi una estada al Magma.

dilluns, 20 de juny del 2011

Festa del Bàsquet Gironí


El mini femení del Bàsquet Esplais va recollir el passat divendres 17 de juny al pavelló municipal de Llambilles i dins els actes de la Festa del Bàsquet Gironí, la copa de sots campiones.
L’equip castelloní va desplaçar-se amb totes les seves jugadores, entrenadors i delegats així com les mares i pares que els van acompanyar i que van poder gaudir de la festa que va començar a les 19:30 amb un berenar popular per donar pas tot seguit a l’acte d’entrega de les copes als campions i sots campions de totes les categories de la Delegació Territorial Gironina tant en categoria masculina com femenina.
L’acte de lliurament de trofeus va estar presidit pel president de la Delegació Territorial Gironina de la Federació de Bàsquet, el Sr. Albert Garcia Rafanell a qui va acompanyar el President de la Catalana, Sr. Joan Fa, el Sr. Joan Carles Mitjana com a Director Tècnic del Comitè i Escola d’Àrbitres de la FCBQ a més de àrbitre ACB i internacional, el Sr. Salvador de Associació Catalana d’Entrenadors, Sr. Ramon Sitjà membre del junta directiva de Girona  i també de l’alcalde i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Llambilles.

dimarts, 7 de juny del 2011

FESTA DE LES SOTS CAMPIONES


El mini femení del Bàsquet Esplais va celebrar el passat dissabte el Sots Campionat de Mini Femení de nivell “B” aconseguit amb un balanç de 20 victòries i dues derrotes i empatat a punts amb el primer classificat però amb pitjor bàsquet average i per tant sense opcions a assolir el campionat provincial.
La festa va començar a la mateixa pista del CB Farners on van guanyar el darrer partit del campionat per 54 a 71. Després van desplaçar-se tot l’equip, jugadores ,entrenadors i delegats fins la pizzeria Dolce Vita d’Empuriabrava acompanyats de les mares i pares per celebra-ho amb un dinar convidats pel club i que va acabar amb les jugadores banyant-se a la platja. La festa es va allargar fins cap el final de la tarda.

CB Farners 54 Bàsquet Esplais 71



El mini femení va guanyar el darrer partit del campionat el passat dissabte a la pista del CB Farners per 54 a 71 arrodonint així el Sots Campionat Provincial de Mini Femení de nivell “B” aconseguit matemàticament ja fa unes jornades.
Les castellonines van sortir a jugar molt relaxades i no van poder agafar el ritme en cap moment i això ho van aprofitar les jugadores locals per dominar en el marcador fins a la mitja part per 40 a 33.
Desprès del decans van sortir endollades a resoldre de manera ràpida i definitiva el partit ofegant en tot moment la sortida de pilota local i amb una defensa pressionant on van aconseguir un parcial en el primer quart de la segona part de 2 a 20. Els darrers quarts van ser de control de joc i mantenint les avantatges fins al final.
Destacar que totes les jugadores castellonines van aconseguir encistellar. L’equip va celebrar a la mateixa pista del CB Farners el Sots Campionat obtingut i desprès van desplaçar-se fins una coneguda pizzeria d’Empuriabrava on van continuar les celebracions conjuntament amb les mares i pares, delegats i entrenadors.
Van jugar: Imma Abarca, Maria Jallow, Nerea Hernandez, Judit Ferrer, Raquel Comas, Mireia Sanchez, Paula Valenzuela, Mar Oliva, Iman Danhaji, Paula Caball.