dilluns, 31 d’octubre del 2011

Distinció de l'Ajuntament pel Mini Femení

El mini femení del Bàsquet Esplais va rebre el passat diumenge 30 d'octubre un reconeixement per part de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries pel Sots Campionat provincial de Mini Femení aconseguit la pasada temporada. L'entrega va tenir lloc dins els actes de presentació de totes les entitats esportives del municipi. També va ser distingida la jugadora Carla Malirach, formada en les categories inferiors del Bàsquet Esplais, pel seu Sots Camponat de Catalunya de Cadet Femení amb el seu actual club, el CB Escolàpies.

diumenge, 23 d’octubre del 2011

CB L'Escala 47 Bàsquet Esplais 75

Victoria del Pre Infantil del Bàsquet Esplais en la seva visita al CB L’Escala per 47 a 75.
El partit va començar amb alternances en el marcador amb un joc molt intens per part de les escalenques que aprofitant l’inici adormit de les rivals van arribar al final dels dos primer quarts amb una mínima avantatge local.
Les castellonines van reaccionar tímidament i van capgirar el resultat amb una defensa més forta i amb un domini a sota els teulers aprofitant la seva alçada.
A partir de la mitja part va canviar la dinàmica del partit, les jugadores del Esplais van endurir la defensa i tancar millor el rebot per sortit amb ràpids contra atacs per acabar amb cistelles fàcils que els van donar una clara avantatge de 41 a 71 a falta d’un quart pel final.
Van jugar: Clàudia, Paula, Iman, Mar, Mireia, Raquel, Nerea, Maria i Imma.

dimarts, 11 d’octubre del 2011

Bàsquet Esplais 40 CB Castelló 45

El Pre Infantil del Bàsquet Esplais perd per un ajustat 40 a 45 el derbi local enfront el CB Castelló.
Les jugadores castellonines del Esplais van començar molt encertades en els primers minuts del partit però ràpidament es va ajustar el marcador. A partir d’aquest moment el partit va ser molt equilibrat i on cap del dos equips va poder agafar avantatges importants.
En el quart període les jugadores del CB Castelló van fer un parcial de 3 a 12 que el va donar un marge de 9 punts que van mantenir fins els dos darrers períodes del matx. Aleshores les del Esplais, amb un equip minvat per la eliminació de tres de les seves millors jugadores, va tenir forces per ajustar el marcador fins a un 39 a 41 que es va mantenir al llarg de forces minuts i on les locals van fallar en els llançaments de tirs lliures, sobretot en el darrer quart amb un 2 de 8, i això ho van aprofitar les visitants que amb un parell de cistelles al contra atac van deixar el marcador definitiu.
Van jugar: Clàudia, Paula, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

dissabte, 1 d’octubre del 2011

COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA

Comença una nova temporada.
Aquest any tenim un canvi important doncs la cistella ja està a 3,05m, l’alçada definitiva i a més jugarem a pista central.
Ja podeu consultar els calendaris en el link del blog.
També hi podreu anar seguir els resultats de cada setmana.