dimecres, 25 de gener del 2012

CB Sant Hilari 70 Bàsquet Esplais 58

Derrota en el desplaçament del passat diumenge a la pista del CB Sant Hilari per un ajustat  70 a 58.
La intensa sortida de les jugadores locals, amb una forta defensa i amb uns ràpids contra atacs que agafaven constantment desprevinguda la defensa visitant, combinat amb la passivitat i el desencert de les castellonines va donar un clar avantatge a les jugadores del Sant Hilari que a final del tercer quart era de un clar 33 a 21.
A partir del quart període van reaccionar les jugadores del Esplais incrementant la intensitat defensiva i encistellant amb molta més facilitat lo que va provocar el desconcert local i un ajustament en el marcador de 55 a 50 i encara un quart per jugar.
La igualtat va continuar en l’últim període però el cansament de les castellonines i les pèrdues de pilotes en el darrers dos minuts del partit va ser aprofitat per les locals per anotar i agafar una mínima avantatge que ja va ser definitiva.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.