diumenge, 4 de març del 2012

Bàsquet Esplais 64 CB Sant Feliu 46

Homenatge a Rafel Vilar
El partit del pre infantil del Bàsquet Esplais va començar amb un emotiu minut de silenci per la recent mort d’en Rafel Vilar, qui fou un dels grans entrenadors que ha tingut el bàsquet a Castelló.
Pel que fa al tema esportiu, cal destacar una difícil victòria castellonina per 64 a 46 enfront el CN Sant Feliu.
Les jugadores castellonines van topar des de l’inici del partit amb una bona defensa del CB Sant Feliu que afegit a un ràpid contra atac portat sobretot per la jugadora nº 15 els donava unes avantatges en el marcador que a la mitja part eren de 26 a 29.
Després de la xerrada mantinguda al vestidor al descans del matx per part dels entrenadors locals, va canviar la tònica del joc amb una defensa molt més intensa per part de les locals sobre les jugadores claus del Sant Feliu, dominant el rebot i amb un major encert de cares a cistella que va equilibrar el marcador.
Amb un parcial a la segona part de 38 a 17 van capgirar les avantatges visitants i en va endur un treballada victòria per 64 a 46.

Van jugar: Imma, Maria, Nerea, Judit, Raquel, Mireia, Paula, Mar, Iman i Paula.