diumenge, 18 de març del 2012

CB Roses 61 Bàsquet Esplais 35

Derrota sense excuses del Bàsquet Esplais en la seva visita a la pista del CB Roses per un clar 61 a 35.
Les castellonines, que van presentar-se a jugar amb la sensible baixa de la Paula Valenzuela, van iniciar el partit amb intensitat i van dominar el primer quart. Però a partir del segon quart el domini rosinc va ser aclaparador amb cistelles fàcils i portant la iniciativa del joc que el va permetre anar ampliant les avantatges en el marcador.
L’actitud, la motivació i la falta d’encert de les castellonines evidenciava que era el pitjor partit de la temporada i que la remuntada era quasi impossible.
A partir del sisè període semblava que s’equilibrava el joc i que el Bàsquet Esplais podia retallar les diferencies però mai van fer perillar la victòria local.