diumenge, 27 de maig del 2012

Bàsquet Esplais 49 CB Sant Hilari 50

Extraordinari espectacle de bàsquet el que han ofert aquest diumenge al matí al pavelló castelloní els dos millots equips de la categoria de pre infantil femení en el partit de tornada de la final provincial, fent gaudir de valent al nombrós públic assistent i que ha acabat amb victòria visitant per 49 a 50 quant a falta de sis segons per acabar el partit la jugadora nº 6 del CB Sant Hilari ha anotat un dels dos tir lliures que disposava i que ha deixat sense opcions a les castellonines per fer un darrer llançament.

El matx a començat molt bé que les jugadores selvatanes que amb un parcial de 0 a 13  en sis minuts semblava que deixaven clar el seu domini. La reacció local no s’ha fet esperar i a partir del segon quart han anat retallant les diferències fruit de una millor defensa que no deixava desplegar el joc ràpid del Sant Hilari i amb un major domini dels rebots que els permetia encistellar amb més facilitat fins arribar a empatar el partit a 24 punts  a la mitja part.
A la represa ha seguit la mateixa tònica i ha permès a les castellonines agafar una avantatge en el marcador que ha estat eixugada en el setè període per les visitants arribant-se al desenllaç del partit amb un empat en el marcador fins els segons finals.

Destacar la gran temporada de les castellonines que per segon any consecutiu queden sots campiones provincials, aquest cop de pre infantil femení.