diumenge, 6 de maig del 2012

CB Sant Gregori 58 Bàsquet Esplais 49

 











Les castellonines van desplaçar-se el passat divendres a la tarda a Sant Gregori per jugar la anada de les semifinals provincial enfront l’equip el CB Sant Gregori i que va acabar amb victòria local per 58 a 49.
L’inici matx va estar marcat per la intensitat de les jugadores del Esplais que amb una bona defensa i un bon encert anotar van aconseguir una mínima avantatge. A partit del segon quart es va equilibrar el joc i el marcador fins arribar a la mitja part amb un ajustat 28 a 25 a favor de les locals.
Les múltiples errades de les castellonines sota cistella on desaprofitaven fins a tres opcions d’anotar en més d’un atac deixant els percentatges d’encert amb un números inusuals a elles i amb una defensa molt tova, sobretot en el setè període va permetre agafar una important avantatge a les gironines. Destacar també l’actuació arbitral que amb el seu criteri va provocar força malestar als seguidors castellonins afavorint clarament al joc de les locals.
El CB Sant Gregori agafa una clara avantatge en aquets partit d’anada de la semifinal que s’acabarà decidir el proper cap de setmana al pavelló de Castelló i on el Bàsquet Esplais espera recuperar la desavantatge i poder classificar-se per la final provincial.

Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada