diumenge, 2 de desembre del 2012

Uni Girona 75 Bàsquet Esplais 25

 


































L’infantil del Bàsquet Esplais va caure derrotat clarament per 75 a 25 en el seu desplaçament a Girona per enfrontar-se al Uni Girona,equip que lidera el seu grup i principal candidat a guanyar el campionat provincial.
En primer lloc cal destacar la desastrosa actuació de l’àrbitre Karim Carroum que des de el minut 1 va tenir clar qui era el guanyador del partit i va xiular amb un criteri molt diferent ambdós equips, carregant de faltes a les castellonines que no podien entrar en cap moment el joc del partit. La seva actuació va ser tant lamentable que van treure de polleguera a les jugadores del Esplais que no sabien com havien de jugar perquè l’àrbitre no els xiulés en contra i també als entrenadors, a qui va xiular una tècnica a l’entrenadora castellonina i va expulsar amb dos tècniques al segon entrenador per reclamar unes clares faltes personals al seu favor.
Tot i això cal destacar el bon partit, en la mesura de lo possible, de les jugadores del Esplais que en tot moment van donar la cara però res van poder fer enfront un joc molt més intens i de pressió de les gironines, en alguns casos fins i tot agressiu fruit de la permissibilitat arbitral, i del seu domini aclaparador sota els teulers on res van poder les castellonines, doncs qualsevol contacte era favorable al equip local.
Tot i la derrota les castellonines van fer un molt bon partit intentant plantar cara a un rival molt superior tècnicament i físicament.
Destacar que equips com el Uni Girona, amb la qualitat que tenen, no necessiten de cap ajuda arbitral per poder guanyar els seus partits, com ha sigut en el partit que va disputar el Bàsquet Esplais el passat dissabte a Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada