diumenge, 29 de gener del 2012

Bàsquet Esplais 44 C.B. Roses 48

Partit amb màxima igualtat el que van disputar el Bàsquet Esplais i el CB Roses el passat dissabte al pavelló castelloní amb un final ajustat que es va decantar a favor de les visitants per 44 a 48.
El matx va començar amb les jugadores castellonines molt despistades i amb moltes errades que van ser aprofitades per les rosinques per agafar les primeres avantatges. Un temps mort dels entrenadors locals va servir per pujar la intensitat  defensiva i incrementar l’encert dels llançaments a cistella i anar reduint paulatinament la desavantatge en el marcador.
Així es va arribar al darrer quart del partit amb un empat a 43 punts i amb tot per decidir. Les errades locals i els llançaments de tirs lliures de les jugadores del CB Roses va decantar la victòria final al seu favor.

dimecres, 25 de gener del 2012

CB Sant Hilari 70 Bàsquet Esplais 58

Derrota en el desplaçament del passat diumenge a la pista del CB Sant Hilari per un ajustat  70 a 58.
La intensa sortida de les jugadores locals, amb una forta defensa i amb uns ràpids contra atacs que agafaven constantment desprevinguda la defensa visitant, combinat amb la passivitat i el desencert de les castellonines va donar un clar avantatge a les jugadores del Sant Hilari que a final del tercer quart era de un clar 33 a 21.
A partir del quart període van reaccionar les jugadores del Esplais incrementant la intensitat defensiva i encistellant amb molta més facilitat lo que va provocar el desconcert local i un ajustament en el marcador de 55 a 50 i encara un quart per jugar.
La igualtat va continuar en l’últim període però el cansament de les castellonines i les pèrdues de pilotes en el darrers dos minuts del partit va ser aprofitat per les locals per anotar i agafar una mínima avantatge que ja va ser definitiva.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

dilluns, 16 de gener del 2012

CB Sant Feliu 41 Bàsquet Esplais 52

Bon inici de la segona fase del campionat del Bàsquet Esplais que es va imposar clarament , per 39 a 58 en el seu desplaçament a Santa Cristina d’Aro per enfrontar-se al CB Sant Feliu.
L’ambient gèlid del pavelló cristianenc va donar lloc a un inici de partit molt fred i a una igualtat en el marcador amb poques cistelles per part de tots dos equips. A partir del tercer període les castellonines van despertar i van començar a defensar millor i pressionar a la sortida de pilota de les jugadores locals i on van aconseguir els primers avantatges clars. A la mitja part es marcador era de 17 a 30. A la represa es va mantenir la mateixa tònica en la majoria dels quarts i on les visitants controlaven en tot moment la seva avantatge aconseguida.
Al final del partit van tenir lloc el fet més surrealista on a l’acte del partit hi constava un 41 a 52 a favor de les castellonines degut als múltiples errors dels auxiliars de taula que l’àrbitre no va saber corregir i per contra el marcador final del pavelló hi havia el resultat real del partit, un 39 a 58 a favor del Bàsquet Esplais.