Moltes felicitats Paula, de part de tot l'equip, entrenadors, mares i pares i amics.
Castelló, 21 de març de 2012.

diumenge, 18 de març del 2012

CB Roses 61 Bàsquet Esplais 35

Derrota sense excuses del Bàsquet Esplais en la seva visita a la pista del CB Roses per un clar 61 a 35.
Les castellonines, que van presentar-se a jugar amb la sensible baixa de la Paula Valenzuela, van iniciar el partit amb intensitat i van dominar el primer quart. Però a partir del segon quart el domini rosinc va ser aclaparador amb cistelles fàcils i portant la iniciativa del joc que el va permetre anar ampliant les avantatges en el marcador.
L’actitud, la motivació i la falta d’encert de les castellonines evidenciava que era el pitjor partit de la temporada i que la remuntada era quasi impossible.
A partir del sisè període semblava que s’equilibrava el joc i que el Bàsquet Esplais podia retallar les diferencies però mai van fer perillar la victòria local.

diumenge, 11 de març del 2012

Bàsquet Esplais 56 CB Sant Hilari 41

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló dos dels millors equips del grup, el Basquet Esplais i el CB Sant Hilari, i que es va decantar finalment a favor de les castellonines per 56 a 41.
El CB Sant Hilari va presentar-se amb la baixa de una de les seves millors jugadores, però tot i així va desplegar un gran joc i les alternatives en el marcador eren constants. A la mitja part va arribar-s’hi amb un mínima avantatge local de 26 a 20 fruit d’un bon quart període.
A la represa a tònica va continuar essent la mateixa fins el darrer quart del partit on una major intensitat defensiva i un clar domini dels rebots de les castellonines les va permetre sortir amb rapidesa al contra atac per encistellar amb facilitat i amb un parcial de 16 a 4 va sentenciar definitivament el partit al seu favor.
Destacar també que amb aquesta victòria per 15 punts de diferècia el Bàsquet Esplais recupera el average particular amb el Sant Hilari.
Van jugar: Paula, Iman, Mar, Paula, Mireia, Raquel, Judit, Nerea, Maria i Imma.

diumenge, 4 de març del 2012

Bàsquet Esplais 64 CB Sant Feliu 46

Homenatge a Rafel Vilar
El partit del pre infantil del Bàsquet Esplais va començar amb un emotiu minut de silenci per la recent mort d’en Rafel Vilar, qui fou un dels grans entrenadors que ha tingut el bàsquet a Castelló.
Pel que fa al tema esportiu, cal destacar una difícil victòria castellonina per 64 a 46 enfront el CN Sant Feliu.
Les jugadores castellonines van topar des de l’inici del partit amb una bona defensa del CB Sant Feliu que afegit a un ràpid contra atac portat sobretot per la jugadora nº 15 els donava unes avantatges en el marcador que a la mitja part eren de 26 a 29.
Després de la xerrada mantinguda al vestidor al descans del matx per part dels entrenadors locals, va canviar la tònica del joc amb una defensa molt més intensa per part de les locals sobre les jugadores claus del Sant Feliu, dominant el rebot i amb un major encert de cares a cistella que va equilibrar el marcador.
Amb un parcial a la segona part de 38 a 17 van capgirar les avantatges visitants i en va endur un treballada victòria per 64 a 46.

Van jugar: Imma, Maria, Nerea, Judit, Raquel, Mireia, Paula, Mar, Iman i Paula.