diumenge, 20 de gener del 2013

Bàsquet Esplais 62 CB Garrotxa Petit Plançó 64

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló el Basquet Esplais i el CB Garrotxa Petit Plançó, i que es va decantar finalment a favor de les visitants per un ajustat 62 a 64.
Les jugadores del Esplais van sortir decidides a no cometre les mateixes errades de la jornada anterior i a canviar la imatge que havien donat.
El nervis del primer quart van esvair-se ràpidament i ja des del segon període que el marcador es va ajustar amb alternatives constants per part del dos equips. Les garrotxines van aprofitar la seva alçada per dominar els rebots , sobre tot ofensius, que els hi donava segons opcions en atac.
A la mitja part va arribar-se amb una mínima avantatge de les jugadores locals per 29 a 26.
En el cinquè i sisè períodes, les castellonines van perdre la concentració i amb un balanç defensiu molt negatiu, van permetre que les jugadores visitants agafessin una mínima avantatge.
En el darrer període del partit va arribar una reacció local que, amb ràpids contra atacs i un millor encert en els llançaments a cistella,  van ajustar el marcador fins als darrers segons, amb un carrusel de tirs lliures a favor de les garrotxines que fins i tot va donar una darrera opció a les jugadores del Bàsquet Esplais.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada