diumenge, 3 de febrer del 2013

Bàsquet Esplais 70 CB LLagostera 61

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló el Basquet Esplais i el CB Llagostera, i que es va decantar finalment a favor de les castellonines per un ajustat 70 a 61.
Les castellonines van aconseguir la primera victòria en aquesta segona fase i va ser contra el líder del grup. Els dos primers quarts van ser de tanteig amb alternatives en el marcador. En el tercer les llagosterenques semblava que havien trencat el partit en aconseguir una clara avantatge gràcies a les errades locals i els seus encert en el contra atac. La reacció castellonina no es va fer esperar i en el següent quart van recuperar-se i es va arribar a la mitja part amb un empat a 33.
A la represa va començar el domini local fruit de una molt bona defensa que  no deixa jugar amb comoditat a les jugadores del Llagostera i de un millor control del rebot.  Les castellonines van millorar el seus percentatges d’encert en els llançaments a cistella que els va permetre controlar en tot moment la avantatges aconseguida i arribar al darrer quart del partit amb una diferència de 9 punts.