diumenge, 24 de febrer del 2013

CB Castelló 47 Bàsquet Esplais 48

El Bàsquet Esplais es va endur el derbi local enfront el CB Castelló per un ajustat 47 a 48 en un emocionant partit jugar el passat dissabte al pavelló castelloní.

L’inici del partit va estar marcat pel desencert de les jugadores del Esplais, que aquest cop jugaven com a visitants. La reacció però no es va fer esperar i des del segon quart van defensar amb més intensitat i van recuperar la desavantatge inicial. A partir del tercer quart van desplegar un joc més ràpid i van combinar amb les seves jugadores interiors, que encistellaven amb facilitat. Així es va arribar al decans amb una avantatge del Bàsquet Esplais de 21 a 29. A la represa va continuar amb la mateixa tònica de joc fins arribar al darrer quart del partit on les jugadores locals van pressionar de valent per retallar les diferències fins arribar al darrer minut amb un 42 a 48 que deixava quasi sentenciat el matx. Aleshores els nervis van aparèixer i el marcador es va ajustar en un emocionant 47 a 48 final.