diumenge, 28 d’abril del 2013

Bàsquet Esplais 57 CB Roses 55

L’infantil del Bàsquet Esplais guanya el derbi alt empordanès jugat a Castelló el passat dissabte enfront el CB Roses per un ajustat i emocionant 57 a 55.

Les castellonines van sortir molt endollades i fruit d’aquest encert van guanyar el primer període amb un clar 9 a 0. A partit del segon les alternatives van ser constants donada la reacció de les jugadores rosinques tot i que no van poder retallar les diferencies, doncs a la mitja part el marcador era de 31 a 22.
La segona part va començar amb una excessiva relaxació i desencert de les jugadores locals que van veure com perdien tota la avantatge aconseguida i el CB Roses donava la volta al marcador amb una mínima diferència que es va mantenir fins al darrer període del partit.
El vuitè període va començar amb una major intensitat defensiva de les castellonines i d’un major encert en atac que els va permetre agafar sis punts d’avantatge que ja van ser definitius, doncs els darrers dos minuts va ser un carrusel de tirs lliures per part de tots dos equips fins al resultat final.