dilluns, 15 d’abril del 2013

Bàsquet Esplais 69 CB Palafolls 35

L’infantil del Bàsquet Esplais guanya de forma clara al CB Palafolls per 69 a 35 en el partit jugat  el passat dissabte al pavelló castelloní.
L’inici del partit va estar marcat per les errades de tots dos equips en els llançaments a cistella i en llançament de tirs lliures, fruit de les moltes faltes personal assenyales per l’àrbitre.
A partir de la segona part les castellonines van pujar la seva intensitat defensiva que van provocar múltiples robatoris de pilota i que van acabar en cistelles fàcils. Així van aconseguir les primeres avantatges en el marcador.
A la represa va continuar la mateixa tònica de la primera part i les jugadores visitants no van poder, en cap moment, reaccionar a la pressió de l’equip local que anava eixamplant les diferències i que amb un parcial 20 a 5 en el darrer quart deixava sentenciat el partit amb una clara victòria final.

Van jugar: Paula, Iman, Alba, Paula, Mireia, Samira, Raquel, Maria, Imma.