diumenge, 27 d’octubre del 2013

Bàsquet Esplais 77 CB Fontcoberta 48

El cadet del Bàsquet Esplais es retroba amb la victòria al imposar-se de forma clara al CB Fontcoberta per 77 a 48 en el partit jugat  el passat dissabte al pavelló castelloní.

El partit va començar amb alternances en el marcador degut al repartiment d’’encerts i errades per part de tots dos equips. A partir del segon quart, les castellonines va intensificar la defensa i van robar moltes pilotes que aprofitaven per iniciar uns ràpids contra atacs i poder anotar amb facilitat, i amb un parcial de 14 a 2, agafar les primeres avantatges. El tercer i quart període van ser un calc del segon, amb un equip decidit a sentenciar i un altre intentant recuperar, però un parcial de 45 a 23, no donava cap opció a les visitants. Destacar la intensitat defensiva de les jugadores del Esplais que les va dur a dominar i poder tenir múltiple opcions en atac.