diumenge, 20 d’octubre del 2013

CB Roses 80 Bàsquet Esplais 51

El CB Roses s’emporta el derbi en derrotar al Bàsquet Esplais per 80 a 51 en el partit jugat el passat dissabte.

El patit va començar amb les castellonines molt endollades, que amb molt bones combinacions anotaven en facilitat, acabant el primer quart amb un resultat al seu favor,de 16 a 22. A partir del segon quart les jugadores locals van endurir la seva defensa amb una forta pressió a la sortida de pilota de les jugadores del Esplais que els va permetre recuperar moltes pilotes i alhora van controlar millor els rebots per acabar amb un parcial de 32 a 11 que capgirava el marcador. A la represa va continuar la mateixa tònica fins el xiulet final on les rosinques van anar ampliant la seva avantatge i van controlar en tot moment el ritme del partit.
Destacar també l’actuació arbitral que cap moment va donar la sensació de tenir el partit controlat amb tots els fets que varen succeir i que amb un criteri desigual evers els dos equips, va xiular 18 faltes personals a les locals per 31 a les visitants, va provocar força malestar als seguidors castellonins i va afavorir el joc de pressió de les locals.