diumenge, 10 de novembre del 2013

C.B. Besalú 32 Bàsquet Esplais 48

El cadet del Bàsquet Esplais s’emporta la victòria enfront el CB Besalú per 32 a 48 en un malt partit de les jugadores castellonines.

Les castellonines van sortir decidides a agafar unes avantatges des de l’inici i amb un joc molt trenat van aconseguir encistellar amb facilitat, aprofitant la fluixa defensa de les jugadores locals. A partir del segon quart el joc es va equilibrar i amb continues alternances es va arribar a la mitja part amb 16 a 29. La relaxació i la falta de intensitat i motivació de les jugadores visitants va provocar unes continues errades tant en defensa com en atac. Ja en el darrer quart se’n van anar del partit i les jugadores del Besalú van jugar còmodament però sense encert de cara a cistella en el molts llançaments de tirs lliures dels que van gaudir.