diumenge, 27 de gener del 2013

CB Palafolls 71 Bàsquet Esplais 53



Derrota del Bàsquet Esplais a la pista del CB Palafolls per 71 a 53 en el partit del passat dissabte.

El partit, que va començar amb un retard de vint minuts sobre la hora prevista d’inic de les 13 hores, va ser dominat inicialment per part de les jugadores locals que varen agafar unes primeres avantatges en el marcador.
La pressió i la intensitat defensiva del Palafolls va impedir que les castellonines poguessin combinar i trobar les jugades per encistellar amb facilitat. Tot i això es va arribar a la mitja part amb un ajustat 28 a 23 a favor de les locals.
La defensa de les castellonines va desaparèixer en el cinquè i sisè període deixant que el CB Palafolls anotés amb comoditat i ampliant les diferencies en el marcador que ja van ser definitives.

diumenge, 20 de gener del 2013

Bàsquet Esplais 62 CB Garrotxa Petit Plançó 64

Emocionant partit en que van disputar el passat dissabte a Castelló el Basquet Esplais i el CB Garrotxa Petit Plançó, i que es va decantar finalment a favor de les visitants per un ajustat 62 a 64.
Les jugadores del Esplais van sortir decidides a no cometre les mateixes errades de la jornada anterior i a canviar la imatge que havien donat.
El nervis del primer quart van esvair-se ràpidament i ja des del segon període que el marcador es va ajustar amb alternatives constants per part del dos equips. Les garrotxines van aprofitar la seva alçada per dominar els rebots , sobre tot ofensius, que els hi donava segons opcions en atac.
A la mitja part va arribar-se amb una mínima avantatge de les jugadores locals per 29 a 26.
En el cinquè i sisè períodes, les castellonines van perdre la concentració i amb un balanç defensiu molt negatiu, van permetre que les jugadores visitants agafessin una mínima avantatge.
En el darrer període del partit va arribar una reacció local que, amb ràpids contra atacs i un millor encert en els llançaments a cistella,  van ajustar el marcador fins als darrers segons, amb un carrusel de tirs lliures a favor de les garrotxines que fins i tot va donar una darrera opció a les jugadores del Bàsquet Esplais.

dilluns, 14 de gener del 2013

CB Anglès 68 Bàsquet Esplais 40























L’infantil femení del Bàsquet Esplais comença la segona fase amb un clara derrota a la pista del CB Anglès per 68 a 40 en el partit jugat el passat dissabte.

La primera jugada del partit va ser el resum del que passaria a continuació, on les jugadores locals van agafar fins a quatre rebots ofensius i van llançar cinc cops a cistella per anotar els dos primers punts del partit.
El domini dels rebots tant defensius com ofensius va ser total per part de les jugadores del CB Anglès que els va permetre controlar el ritme de joc del partit. Les castellonines sols van aguantar fins a la mitja part amb un 32 a 23 al marcador.
Les castellonines van sortir amb una actitud molt passiva i van oblidar-se de defensar durant tot el partit, lo que van aprofitar les jugadores locals per encistellar amb molta facilitat i dominar en el marcador en tot moment.

dilluns, 7 de gener del 2013

Calendari de la 2ª Fase Infantil Femení

Aquest proper cap de setmana del 12 de gener comença la segona fase del campionat provincial d'infantil femení.
Ja podeu consultar el calendari complert a l'enllaç d'aquesta pàgina.