diumenge, 28 d’abril del 2013

Bàsquet Esplais 57 CB Roses 55

L’infantil del Bàsquet Esplais guanya el derbi alt empordanès jugat a Castelló el passat dissabte enfront el CB Roses per un ajustat i emocionant 57 a 55.

Les castellonines van sortir molt endollades i fruit d’aquest encert van guanyar el primer període amb un clar 9 a 0. A partit del segon les alternatives van ser constants donada la reacció de les jugadores rosinques tot i que no van poder retallar les diferencies, doncs a la mitja part el marcador era de 31 a 22.
La segona part va començar amb una excessiva relaxació i desencert de les jugadores locals que van veure com perdien tota la avantatge aconseguida i el CB Roses donava la volta al marcador amb una mínima diferència que es va mantenir fins al darrer període del partit.
El vuitè període va començar amb una major intensitat defensiva de les castellonines i d’un major encert en atac que els va permetre agafar sis punts d’avantatge que ja van ser definitius, doncs els darrers dos minuts va ser un carrusel de tirs lliures per part de tots dos equips fins al resultat final.

diumenge, 21 d’abril del 2013

CB Cornellà 55 Bàsquet Esplais 54

Derrota inesperada del Bàsquet Esplais a la pista del CB Cornellà del Terri per 55 a 54 en el partit del passat dissabte.

Desastrós partit de les castellonines en el seu desplaçament a Cornellà, on en cap moment va poder entrar en la dinàmica de joc i van ser dominades per les jugadores locals, que van imposar el seu ritme de joc.
El partit va estar molt equilibrat durant tots els quarts del matx on les alternances en el marcador eren constants i cap equip va poder obtenir avantatges importants.
Així es va arribar al darrer minut del partit on els llançaments de tirs lliures donaven avantatges alternes, i a falta de 6 segons les castellonines van tenir la darrera possessió per poder capgirar el marcador i obtenir la victòria però van fallar en el llançament a cistella i les jugadores del Pla de l’Estany en van endur el triomf final.

dilluns, 15 d’abril del 2013

Bàsquet Esplais 69 CB Palafolls 35

L’infantil del Bàsquet Esplais guanya de forma clara al CB Palafolls per 69 a 35 en el partit jugat  el passat dissabte al pavelló castelloní.
L’inici del partit va estar marcat per les errades de tots dos equips en els llançaments a cistella i en llançament de tirs lliures, fruit de les moltes faltes personal assenyales per l’àrbitre.
A partir de la segona part les castellonines van pujar la seva intensitat defensiva que van provocar múltiples robatoris de pilota i que van acabar en cistelles fàcils. Així van aconseguir les primeres avantatges en el marcador.
A la represa va continuar la mateixa tònica de la primera part i les jugadores visitants no van poder, en cap moment, reaccionar a la pressió de l’equip local que anava eixamplant les diferències i que amb un parcial 20 a 5 en el darrer quart deixava sentenciat el partit amb una clara victòria final.

Van jugar: Paula, Iman, Alba, Paula, Mireia, Samira, Raquel, Maria, Imma.

diumenge, 7 d’abril del 2013

CB Garrotxa Petit Plançó 57 Bàsquet Esplais 45

Partit molt intens el que van disputar  el passat dissabte a Olot el CB Garrotxa Petit Plançó i el Bàsquet Esplais que va decantar-se a favor de les locals per 57 a 45.
El partit va començar amb un gran ambient a la grada que amb un gran xivarri intentava ajudar al seu equip i dificultat el joc de les visitants.
Pel que fa al joc va ser força igualat amb unes bones defenses per part de tots dos equips que les va dur a la mitja part amb 25 a 23 a favor del Petit Plançó.
La major alçada de les seves jugadores interiors ve fer que dominessin àmpliament els rebots, tant defensius com ofensius, i que els va permetre tenir en atac, segones opcions de llançament a cistella
Les olotines van sortir del descans molt endollades, encistellant amb facilitat i anar ampliant les diferències fins els deu punts i que ja van ser definitius, doncs les castellonines no van ser capaces de reaccionar a temps, tot i retallar la desavantatge en moltes fases en els darrers períodes del matx.