diumenge, 27 d’octubre del 2013

Bàsquet Esplais 77 CB Fontcoberta 48

El cadet del Bàsquet Esplais es retroba amb la victòria al imposar-se de forma clara al CB Fontcoberta per 77 a 48 en el partit jugat  el passat dissabte al pavelló castelloní.

El partit va començar amb alternances en el marcador degut al repartiment d’’encerts i errades per part de tots dos equips. A partir del segon quart, les castellonines va intensificar la defensa i van robar moltes pilotes que aprofitaven per iniciar uns ràpids contra atacs i poder anotar amb facilitat, i amb un parcial de 14 a 2, agafar les primeres avantatges. El tercer i quart període van ser un calc del segon, amb un equip decidit a sentenciar i un altre intentant recuperar, però un parcial de 45 a 23, no donava cap opció a les visitants. Destacar la intensitat defensiva de les jugadores del Esplais que les va dur a dominar i poder tenir múltiple opcions en atac.

diumenge, 20 d’octubre del 2013

CB Roses 80 Bàsquet Esplais 51

El CB Roses s’emporta el derbi en derrotar al Bàsquet Esplais per 80 a 51 en el partit jugat el passat dissabte.

El patit va començar amb les castellonines molt endollades, que amb molt bones combinacions anotaven en facilitat, acabant el primer quart amb un resultat al seu favor,de 16 a 22. A partir del segon quart les jugadores locals van endurir la seva defensa amb una forta pressió a la sortida de pilota de les jugadores del Esplais que els va permetre recuperar moltes pilotes i alhora van controlar millor els rebots per acabar amb un parcial de 32 a 11 que capgirava el marcador. A la represa va continuar la mateixa tònica fins el xiulet final on les rosinques van anar ampliant la seva avantatge i van controlar en tot moment el ritme del partit.
Destacar també l’actuació arbitral que cap moment va donar la sensació de tenir el partit controlat amb tots els fets que varen succeir i que amb un criteri desigual evers els dos equips, va xiular 18 faltes personals a les locals per 31 a les visitants, va provocar força malestar als seguidors castellonins i va afavorir el joc de pressió de les locals.

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Bàsquet Esplais 67 CB La Vall d'en Bas 62

El cadet femení del Bàsquet Esplais inaugura el seu caseller de victòries aquesta temporada, amb la aconseguida el passat dissabte enfront el CB La Vall d’en Bas per 67 a 62.

Les castellonines van aconseguir la primera victòria de la temporada enfront les olotines de la Vall d’en Bas. Les locals van sortit mont concentrades i van desplegar un joc de conjunt amb uns molt bons conceptes de passar i tallar que feia que anotessin amb facilitat. A la mitja part es va arribar amb una avantatge local de 37 a 29.
A la represa va seguir la mateixa tònica amb una reacció visitant que va escurçar les diferències en el marcador però ja en el darrer quart, les castellonines van controlar el ritme de joc i amb una defensa més intensa van poder recuperar moltes pilotes que els va servir per anotar còmodament i assegurar la primera victòria per les locals.

diumenge, 6 d’octubre del 2013

Bàsquet Vilafant 63 Bàsquet Esplais 40

Derrota del cadet femení del Bàsquet Esplais per 63 a 40 en la seva visita a la pista del Bàsquet Vilafant.

El partit va començar amb moltes alternances i igualtat amb un repartiment d’encerts i d’errades per part de tots dos equips, que les va dur a la mitja part amb un ajustat 24 a 19.
A la represa les jugadores locals van intensificar la defensa i van poder recuperar moltes pilotes per sortir amb ràpids contra atacs i anotar sense oposició. Les castellonines van intentar reaccionar i van arribar a retallar les diferències fins a  falta de vuit minuts amb un marcador de 43 a 34, aleshores  van acabar les forces i ja no van poder posar més resistència a la victòria local.