diumenge, 29 de desembre del 2013

El Bàsquet Esplais al Palau Blau Grana

El club esportiu Bàsquet Esplais, va desplaçar-se el passat divendres 27 de desembre al palau blau grana per gaudir del partit entre el FC Barcelona i el Herbalife Gran Canaria. Els jugadors i jugadores castellonines van poder gaudir de l’escalfament del jugadors del Barça des de peu de pista i tot seguir fer-se una fotografia d’equip amb tots ells.
Tot seguir van pujar a la graderia on els esperaven els pares i acompanyants per poder seguir el partit. A la mitja part, una jugadora del Esplais, la Laia, va poder tornar baixar a la pista per participar en els jocs que organitza el club a la mitja part de cada partit i així rebre un parell d’obsequis com son una samarreta i una gorra.
En acabar el partit, tant les jugadores com les mares i pares van poder esperar els jugadors i demanar-los autògrafs i fotografiar-se amb ells, sobretot amb un gran Papanikolaou ( foto adjunta ) que va accedir a totes les peticions que van fer-li.

Mes fotografies al àlbum fotogràfic.

El Bàsquet Esplais al Pessebre Vivent

L’equip cadet femení del Bàsquet Esplais va participar en el Pessebre Vivent que va tenir lloc al Centre Històric de Castelló el passat dijous 26 de desembre, dia de Sant Esteve, conjuntament amb d’altres associacions del municipi, sota la direcció de la Associació del Via Crucis,  i que va comptar amb prop de 150 figurants. Les jugadores del Esplais va estaven a l’inici del recorregut, a l’escena del mercat.
La recuperació d’aquesta primera edició del Pessebre Vivent va ser un èxit total amb una gran afluència de públic que va poder gaudir de les diferents escenes en espais emblemàtics del municipi al voltant de la Basílica.

diumenge, 15 de desembre del 2013

CB L'Escala 77 Bàsquet Esplais 67

Derrota del cadet femení del Bàsquet Esplais per 77 a 67 en la seva visita a la pista del CB L’Escala.

El partit va començar amb un desencert i falta de intensitat de les castellonines que van veure com les jugadores locals s’escapaven en el marcador per un 20 a 6 amb nou minuts de joc.
La esperada reacció visitant va arribar a l’inici del segon quart on van estar més encertades de cares a cistella i van poder retallar les diferències. El tercer quart va ser una còpia del primer amb un sol equip a la pista, les escalenques.
A falta de cinc minuts per acabar el partit, les castellonines van posar-se a desplegar el seu joc, amb moltes més combinacions en atac, millor encert en el llançament a cistella i un major control del rebot, però no van poder acabar de remuntar les diferències inicials i així es va arribar a un ajustat 77 a 67 final.
Sobre la pista es va tenir la sensació que un equip va sortir molt motivat per guanyar el partit , el CB L’Escala, i l’altre , les castellonines, van sortir sense cap motivació i sense ganes de guanyar-lo, doncs sols es va veure un mínima intenció en els darrers cinc minuts.

diumenge, 1 de desembre del 2013

Bàsquet Esplais 81 CB Escola Pia Olot 59

El cadet del Bàsquet Esplais s’imposa de forma clara al CB Escola Pia Olot per 81 a 59 en el partit jugat  el passat dissabte al pavelló castelloní.

El partit va començar amb alternances en el marcador degut al repartiment d’’encerts i errades per part de tots dos equips. A partir del segon quart, les castellonines va intensificar la defensa i van robar moltes pilotes que aprofitaven per iniciar uns ràpids contra atacs i poder anotar amb facilitat, i amb un parcial de 26 a 9, van agafar les primeres clares avantatges.
El tercer i quart període van ser un calc del primer i segon, amb un equip decidit a sentenciar i un altre intentant recuperar, però el parcial de la segona part de 39 a 33, no donava cap opció a les visitants.
Destacar el joc col·lectiu de les castellonines que, a partir del segon quart, els va servir per poder combinar en les jugades d’atac i així anotar cistelles amb comoditat.