diumenge, 23 de febrer del 2014

Bàsquet Esplais 66 CB Besalú 31

En cadet femení del Bàsquet Esplais es retroba amb la victòria en derrotar al cuer del grup, CB Besalú,  per 66 a 31.
El partit va començar amb moltes imprecisions i molts errors en els llançaments a cistella per part de tots dos equips. A partir del segon quart les castellonines es van entonar amb molta més intensitat en defensa, recuperant moltes pilotes, i amb un millor encert en el tir van aconseguir un parcial de 32 a 10 que deixava sentenciat el matx. Les visitants van intentar reaccionar en el darrer quart del partit però va quedar sense cap opció, doncs les jugadores del Esplais van controlar en tot moment i fins i tot es van imposar en aquest darrer quart.
Destacar que l’equip castelloní va jugar amb moltes baixes però que totes les jugadores que van jugar van poder anotar.
Paula C.(4), Paula V.(6), Mireia (23), Raquel (4), Judith (4), Maria (23), Imma (2).