dijous, 10 de juliol del 2014

El Bàsquet Esplais al AS Eurobasket LLoret

L’equip cadet femení del Bàsquet Esplais torna a participar aquesta any en el torneig A.S. Eurobasket que s’està disputant a Lloret.
Les castellonines han jugat el seu primer partit enfront el BC Armann de Islàndia, d’una categoria superior, i que han perdut per un clar 92 a 46.
El partit ha començar molt be pel Esplais que a sorprès a les islandeses amb ràpid contra atacs i han posat el marcador al seu favor 12 a 8. A partir d’aquest moment les jugadores del Armann han fet valer la seva major alçada i han dominat per complert els rebots tant en atac com en defensa. També han endurit molt més la seva defensa on s’estavellaven tots els atacs castellonins.
Aquí ha quedat palesa la diferència de categoria d’ambdós equips. Tot i això, en el darrer quart i amb la victòria ja decidida a favor de les islandeses, les jugadores del Esplais han tret tota les seves forces que continuar fent el seu joc ràpid i ajudades per la relaxació visitant, han guanyat el quart per 18 a 11.