dilluns, 6 d’octubre del 2014

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 90 CB La Vall d'en Bas 44

Clara i contundent victòria del cadet femení per  90 a 44 enfront el CB La Vall d’en Bas “B”.
Un gran inici de partit de les castellonines que van sortir molt endollades amb una molt bona defensa en zona van bloquejar per complert l’equip garrotxí que a part de la cistella inicial no va  tornar anotar cistella fins el minut 8 del quart. Les jugadores local van aprofitar aquesta intensitat defensiva per sortir ràpid a la contra i anotar amb facilitat sense oposició, acabant el quart amb parcial de 30 a 7, que deixava clara la superioritat local. A partir del segon quart van començar les rotacions per part de tots dos equips però sense que les visitants aconseguissin retallar les diferències.

A la segona part va seguir la mateixa tònica, amb les jugadores del Esplais controlant en tot moment el ritme del partit combinant ràpids contra atacs amb atacs posicionals, i llançaments còmodes sense donar temps a l’equip rival de col·locar la defensa. El control del rebot defensiu també va ser clau per donar la opció de sortir ràpid a la contra i anotar cistella amb facilitat. En atac, les castellonines van tenir segones i terceres opcions de llançament fruit del control del rebot ofensiu. Destacar que totes les jugadores del Esplais van poder anotar punts en aquest partit.