dilluns, 20 d’octubre del 2014

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 66 AE Fornells 53

Treballada victòria del Sènior Femení per 66 a 53 enfront el AE Fornells.
El partit va començar amb alternances en el marcador i amb un gran encert per part de les jugadores gironines en el llançament triples, en van fer tres en el primer quart, i això els va permetre dominar en el marcador. Les castellonines van reacciona en el segon quart fruit d’una major intensitat defensiva on combinaven defenses individuals amb defenses en zona 1x3x1. Amb això van controlar millor el rebot defensiu i poder donar més ritme al partit, arribant al descans amb un empat a 28.

A la represa les jugadores gironines van acusar l’esforç i van començar a fallar llançaments més o menys fàcils i alhora es van carregar de faltes personals. Les jugadores del Esplais van continuar alternant les defenses i sortint al contra atac i així van poder capgirar el marcador i agafar les primeres avantatges. En el darrer quart tot va continuar igual i es va acabar amb un carrusel de llançaments de tirs lliures per part de les castellonines que van aconseguir la seva primera victòria  en el seu debut a casa.