diumenge, 16 de novembre del 2014

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 58 Unió Girona Blau 48

El cadet femení s’imposa al Unió Girona Blau per 58 a 48.
Un molt bon inici de les gironines amb molta efectivitat de cara a cistella i  amb una defensa sense intensitat i donant moltes facilitats va donar lloc que al minut 6 de partit i amb un marcador de 6 a 13, l’entrenador local hagués ja demanat dos temps morts. A partir del segon temps mort va aparèixer la reacció local i retallar les diferències. En el segon quart va continuar el intercanvi de cistelles per part de tots dos equips per arribar al decans amb 26 a 24. El l’inici del tercer període semblava que les castellonines podien accelerar el seu joc de contra atac i dominar sota els teulers però sempre apareixia la reacció visitant que tornava igualar el matx. En el darrer les jugadores locals va pujar la seva intensitat defensiva alternant defenses 2-1-2 amb defenses 1-3-1 i amb un major control del rebot defensiu, van poder sortir a la contra i anotar sense oposició agafant unes avantatges que serien definitives de cares al resultat final. Treballada victòria de les castellonines que va estar fonamentada per un parcial de 21 a 9 en el darrer quart del partit.