diumenge, 9 de novembre del 2014

Sènior Femení: CB Quart 86 Bàsquet Esplais 52

Derrota del sènior femení per 86 a 52 enfront el CB Quart.
Les castellonines visitaven el passat dissabte la pista del líder imbatut del grup, el CB Quart. L’inici del partit va ser força equilibrat amb intercanvi de cistelles per part de tots dos equips, on sols l’efectivitat de més enllà de la línea de 6,25, va donar els primer avantatges a les jugadores locals.  El segon quart s’inicia amb una gran pressió de les gironines, ratllant constantment la falta no assenyalada per part de l’àrbitre, i també amb la senyalització de la tercera falta personal de la jugadora del Esplais, Ariadna Julià, amb el nº 12, però que la taula d’anotadors assenyala com la quarta, provocant una forta discussió de l’entrenador i delegat del Esplais amb l’àrbitre i els auxiliars de taula. Això ho aprofiten les jugadores del Quart per fer un parcial de 23 a 4 en aquest segon quart i deixa sentenciar el partit. Al descans continuen  les converses del delegat castelloní amb l’àrbitre i deixa constància de que la personal assenyalada en el minut 9 del primer quart a la jugadora nº 12 de l’equip local ha estat anotada en l’acta a la jugadora castellonina.

Les castellonines surten enrabietades en el tercer quart i en dos minuts anoten tres triples consecutius que provoquen un temps mort per part de l’entrenador local. A partir d’aquest moment el partit s’equilibra amb un altre intercanvi de cistelles fins el final. Destacar també tensió viscuda per part de tots dos equips en l’acabament del partit.