dimecres, 17 de desembre del 2014

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 59 CE Vedruna Palamós "A" 48

Merescuda i treballada victòria del cadet femení enfront el CE Vedruna Palamós per 59 a 48.

El partit va estar marcat per la gran igualtat entre els dos equips durant els tres primers quarts. Les jugadores visitants van començar amb una defensa 1x3x1 que va provocar un cert desencert a l’atac local. Al inici es produeixen les primeres importants avantatges a favor de les jugadores de Palamós que guanyaven per 18 a 26. La reacció local no es va fer esperar i amb un major control del rebot defensiu i aprofitant els forats que ja deixaven les jugadores visitants en la seva defensa, van retallar les diferències i finalment s’acaba el tercer quart amb ajustat 38 a 40. AL començament del darrer quart, l’entrenador local canvia la defensa, alternant la individual amb la zona 2x1x2, i va provocar moltes pèrdues de pilota de les jugadores del Vedruna, que va ser aprofitades per anotar i avançar-se en el marcador. Aleshores va aparèixer la precipitació visitant amb llançament molt ràpids i sense tant encert i que les castellonines podien controlar el rebot i sortir molt ràpid al contra atac anotant còmodament. Així el parcial del quart període va ser de 21 a 8 i definitiu de cara al resultat final.