dimecres, 17 de desembre del 2014

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 56 CB Blanes 77

Derrota del sènior femení per 56 a 77 enfront el CB Blanes “A”.

El partit va començar amb una alternança de cistelles per part de tots dos equips amb un joc molt ràpid i elèctric. Al inici del segon quart les jugadores visitants van intensificar la seva defensa amb molta més agressivitat, ratllant constantment la falta personal i així van poder recuperar moltes pilotes i agafar una mínima avantatge. Al descans s’arriba amb 26 a 34. S’inicia el tercer quart amb la mateixa tònica que els dos anteriors, però ja amb molt més tensió, doncs les constants faltes personal, fruit de la agressivitat i quasi antiesportives, no assenyalades per part de l’àrbitre, dona fruit a un desconcert local que també es carreguen de faltes de forma molt ràpida. Tot i això el marcador continua de forma força ajustada amb cistelles a la contra per part del Blanes i amb un reguitzell de tirs lliures per part de les locals. Al darrer quart el partit es va trencar amb la eliminació de les jugadores referents de les castellonines i quan a pista es va quedar amb les jugadores més joves que res va poder fer per aturar el joc visitant. Cal destacar la gran tensió que ha haver-hi durant tot el partit, tant a la pista, com a la graderia on es van viure moments de tensió que vana acabar amb la policia municipal al pavelló municipal per evitar més incidents.