dilluns, 29 de setembre del 2014

Sènior Femení: CB Sant Gregori 61 Bàsquet Esplais 64

El sènior femení  del Bàsquet Esplais debuta a Tercera Catalana “A” amb una treballada victòria per 61 a 64 a la pista del CB Sant Gregori.

Les castellonines van desplaçar-se amb moltes baixes i amb tres jugadores cadets. L’inici del partit va estar marcat pels nervis i per les primeres cistelles de l’equip local. Però amb un triple de l'Ari Julià en el minut 3 de partit van aconseguir posar-se per davant en el marcador i ja no ho deixarien fins el xiulet final. A partir d’aquest moment i fruit del domini en els rebots va donar opcions de sortir al contra atac i anotar amb facilitat, arribant al final del primer quart amb 15 a 23. Les rotacions del Esplais van permetre la reacció local i ajustar el marcador fins el darrer quart on dos triples més de les castellonines i l’encert en els tirs lliures les va dur a no deixar capgirar el marcador i endur-se la victòria final. Destacar el domini en els rebots, tan defensius com ofensius, agafant finalment fins a 61 rebots.

diumenge, 28 de setembre del 2014

Cadet Femení: CB Besalú 30 Bàsquet Esplais 66

Estrena de la temporada per part del Cadet Femení amb una clara victòria a la pista del CB Besalú per 30 a 66.

L’inici del partit va ser fluix per part de tots dos equips que es van repartir errades en llançaments i passades. A partit del segon quart , la defensa en zona de les castellonines va ofegar els atacs local, i amb un bon control del rebot va donar-los la opció de sortir amb ràpids contra atacs que acabaven en cistelles fàcils. Les diferències en el marcador en va anar eixamplant a cada quart fins a la clara victòria final.

diumenge, 7 de setembre del 2014

El Sènior Femení debuta guanyant el Play Off

El Bàsquet Esplais ha encetat una nova temporada, enguany amb la gran novetat de l’equip sènior femení que aquest passat cap de setmana ha jugat el play off d’ascens a tercera catalana “A” enfront el CB Sant Feliu
El partit d’anada disputat a Castelló va estar dominat molt clarament per les castellonines que van sortir amb moltes ganes de demostrar el seu potencial i ja en el primer quart van fer un parcial de 21 a 9. Tot seguit va venir la reacció visitant que va ajustar el marcador a la mitja part. A la segona part va imposar-se el ritme de les locals i el domini clar dels teulers, per acabar guanyant per 68 a 52.
En el partit de tornada jugat el diumenge a Sant Feliu va tenir un inici totalment diferent doncs les locals van ser qui van dominar el ritme de joc i van gaudir de les primeres avantatges en el marcador. Un cop les castellonines van calmar-se i despeglar el seu joc tant en defensa com en atac i sobre tot el domini de tots els rebots, van capgirar el marcador i les avantatges es van ampliar al seu favor fins arribar a un clar resultat final de 46 a 75.
Destacar també que van debutar en aquest play off dues jugadores del cadet femení, Mireia Sánchez i Raquel Comas, que van poder jugar els seus primers minuts amb l’equip sènior i a més anotar dos i tres punts respectivament.
Amb aquesta victòria en el play off, l’equip sènior del Bàsquet Esplais jugarà aquesta temporada en el grup de Tercera Catalana “A”. Cal destacar el bon ambient i la conjunció de l’equip amb el pocs dies que porten d’entrenament, lo que fa pensar en poder gaudir d’una gran temporada.
L’equip està format per deu jugadores: Tania Castillo, Ariadna Comas, Sara Ferrer, Àngels Bagué, Marta Albacete, Nancy Herrera, Ariadna Julià, Nereida Isern, Judit Bosch i Marta Isern i entrenades per Bernard Blanchon i Jordi Ferrer.