diumenge, 11 de gener del 2015

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 48 CB Campdevànol 69

Derrota del cadet femení per 48 a 69 enfront el CB Campdevànol.

Les castellonines van perdre enfront el segon classificat de grup per un clar 48 a 69 fruit, sobretot d’un mal segon quart que amb un parcial de 9 a 29  deixava el partit sentenciat. Tot i això l’inici del partit va estar marcat per un joc equilibrat amb un intercanvi de cistelles que va acabar amb una avantatge local de 16 a 14. El segon quart va ser la clau i un les jugadores locals van desaparèixer de la pista, perdent moltes pilotes i sense encert en els llançaments a cistella. Això ho van aprofitar les jugadores visitants per fer un parcial de +20 que sentenciava el matx. A la represa es va tornar a igualar tal i com es reflexa en els parcials de 14 a 13 i de 9 a 136 en el darrer període del partit.