dilluns, 26 de gener del 2015

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 63 CB Adepaf 55

Merescuda victòria del cadet femení enfront el CB Adepaf  per 63 a 55.

El partit va estar marcat per la gran igualtat entre els dos equips durant els tres primers quarts i on les jugadores figuerenques van sorprendre a les locals amb un joc molt ràpid de passar i tallar que els va permetre anotar molt fàcilment i tenir avantatges durant moltes part del partit. Així s’arriba a la mitja part amb avantatge visitant per 26 a 33. En el tercer període comença la reacció local però no acaba de culminar i s’equilibra el marcador amb un 44 a 44 al final del període. En l’inici del darrer quart del matx, les jugadores castellonines surten amb una pressió a sortida de pilota de les figuerenques i això els permet recuperar moltes pilotes i anotar amb avantatge i molta facilitat, aconseguint un parcial de 16 a 2  que resultaria definitiu. En els darrers minuts unes defenses alternant van acabar de descentrar l’atac visitant que res va poder fer per retallar els desavantatge en el marcador.