diumenge, 11 de gener del 2015

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 55 CB Nou Caulés 42

Treballada victòria del Sènior Femení per 55 a 42 enfront CB Nou Caulés.

Les castellonines van sortir disposades a marcar el ritme de joc i alternant una defesa zonal van aturar l’atac visitant i van poder sortir al contra atac i anotar amb facilitat. En el segon quart va continuar la mateixa tònica i les avantatges locals anaven en augment fins al 38 a 15 a la mitja part.  A la represa va tenir lloc la reacció de les jugadores de Vidreres, que van aprofitar el cansament de l’equip del Esplais, per anar equilibrant el joc amb un intercanvi de cistelles. En el darrer quart s’hi arriba amb una avantatge local de 18 punts, però aleshores el desgast passa factura a les castellonines que fallen més, tant en defensa com en jugades d’atac i en cistelles fàcils, i això ho aprofiten les jugadores visitants per reduir la diferència fins al resultat final.