dilluns, 16 de febrer del 2015

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 61 FE Begur 29

Nova victòria del cadet femení per 61 a 29 enfront el FE Begur.
Les castellonines van sortir molt encertades i ja des de el primer moment va quedar reflectida la superioritat local. El gran encert sota la cistella per part de les jugadores locals en el primer quart, els va permetre fer un parcial de 17 a 2. En el segon quart es va equilibrar el joc i l’entrenador local ho va aprofitar per fer jugar a totes les seves jugadores amb rotacions constants. A la mitja part el resultat era de 27 a 12. El tercer quart va començar molt fred, però cap a la part final, i sobretot en els darrers deu minuts del partit, les jugadores del Esplais van intensificar la seva defensa i afegit a la pressió de sortida de pilota de les jugadores visitants, van poder recuperar moltes pilotes i encistellar sense oposició acabant amb un parcial al quart període de 21 a 8.