dilluns, 9 de febrer del 2015

Cadet Femení: CB La Vall d'en Bas 43 Bàsquet Esplais 78

Contundent victòria del cadet per 43 a 78 a la pista del CB La Vall d’en Bas.

El partit va començar molt fred i amb moltes errades per part de tots dos equips, així el primer parcial es de 5 a 8. En el segon quart les castellonines van controlar més la defensa i controlar els rebots per sortir a la contra i poder anotar amb facilitat i agafar les primeres avantatges, que al descans eren de 19 a 31. Un ter quart molt bo tant en defensa com en atac i ofegant la sortida de pilota de les garrotxines va ser definitiu per decantar la victòria final al seu favor, el parcial de 11 a 28 es molt clar. En el darrer quart va continuar la mateixa tònica amb alternança de cistelles per part de tots dos equips i amb ràpids contra atacs per acabar anotant sense oposició i amb molta comoditat.