dilluns, 2 de febrer del 2015

Sènior Femení: Bàsquet Esplais 67 CB St.Gregori 62

Nova victòria del sènior femení  del Bàsquet Esplais per 67 a 62 enfront el  CB Sant Gregori.

Les castellonines es van imposar a un rival directe a la part baixa de la classificació. EL partit va començar amb molt bones sensacions per part de les local i amb un gran encert en el llançaments tant de dos com de triples, un 40% en triples al descans. També la gran feina en els rebots, sobretot en defensius, va donar la opció de sortir ràpid a la contra i alhora evitar segones opcions a les gironines. Al descans l’ avantatge local era de 46 a28. A la represa es van carregar de faltes personals, en algunes decisions arbitrals molt discutibles, i que van fer baixar el ritme de joc. En el darrer quart del partit i amb la eliminació de dues jugadores castellonines, el matx va agafar un altre caire i les jugadores de Sant Gregori van començar a reaccionar i anar retallant diferències fins acostar-se a 62 a 63 a falta de un minut, però una cistella de dos punts i dos tirs lliures anotats van sentenciar el marcador final.