dilluns, 2 de març del 2015

Cadet Femení: Bàsquet Esplais 37 Pia Olot 48

Inesperada derrota de les cadets enfront el Pia Olot per 37 a 48.

Mal partit del cadet femení enfront el Pia Olot, rival directe a la part alta de la classificació, que va acabar amb un derrota inesperada. El primer quart del matx va començar força be per les castellonines que van trobar cistella amb molta facilitat i es van endur el parcial per 16 a 13. A partit del segon quart tot va canviar i amb una passivitat i un desencert en el joc, sobretot en els passes i en treure de banda, van donar peu a una reacció visitant que ho va aprofitar per fer un parcial de 6 a 11 que capgirava el marcador. A la represa tot va continuar igual i, tot els constants canvis de l’entrenador local, no van poder trobar la reacció esperada. En el darrer quart van alternar una defensa en zona amb una individual que tampoc va funcionar i els ràpids contra atacs de les garrotxines van sentenciar al seu favor.