dilluns, 9 de març del 2015

Cadet Femení: CB Roses 71 Bàsquet Esplais 39

Derrota de les cadets per 71 a 39 en la seva visita a la pista del CB Roses.

El partit va començar amb molt bones sensacions per part de les jugadores castellonines que van dominar el ritme de joc i van controlar el marcador amb un parcial de 11 a 12. A partit del segon quart tot es va capgirar i el canvi de defensa de les jugadores locals va descentrar per complert l’atac castelloní i afegit de una major pressió per part de les jugadores rosinques va fer que aconseguissin un parcial de 21 a 11. A la represa, en el tercer quart, tot va començar igual, fent que el parcial negatiu acumulat fos de 25 a 5. Aleshores va tenir lloc una tímida reacció visitant amb un intercanvi de cistelles per part de tots dos equips. En el darrer període les castellonines van intentar pressionar i això ho van aprofitar les jugadores locals per recuperar moltes pilotes i anotar fàcilment en ràpids contra atacs.