dilluns, 9 de març del 2015

Sènior Femení: FD Cassanenc 68 Bàsquet Esplais 37

Clara derrota del sènior femení a la pista del FD Cassanenc per 68 a 37.

Les castellonines van desplaçar-se amb moltes baixes i amb jugadores cadets per jugar a la pista del FD Cassanenc. El partit va començar  amb molt encert de cares a cistella per part de les jugadores locals, tant en llançaments de dos com de tres. La reacció visitant va arribar al segon quart on una alternança defensiva i un major control del rebot van permetre portar el ritme de joc i poder anotar més còmodament. Al descans el marcador era de 33 a 22. A la represa les jugadores del Cassà van incrementar la intensitat  defensiva i una major duresa en el joc, acompanyada de la permissivitat de l’àrbitre, que va ofegar a les jugadores castellonines i amb un parcial de 35  a 15 van sentenciar el partit.